website statistics

Home » 8 dintre lucrurile frecvent uitate

8 dintre lucrurile frecvent uitate

Din miile de romani care planifica sa se mute în fiecare an, chiar şi cei mai organizati dintre ei nu isi pot aminti fiecare detaliu al mutarii, sau fiecare element. FG Moving Group va sugerează sa adăugati următoarele 10 idei la partea de sus a listei dvs de pregătire pentru mutare:

 
1.    Comoara ascunsa – Dacă aţi ascuns obiectele de valoare în jurul sau in interiorul casei, asiguraţi-vă că le recuperati înainte de a pleca. Ar trebui să luati asupra dvs articolele de valoare, cum ar fi bijuteriile sau păstraţi-le într-un loc sigur, în loc sa le includeti si pe ele in camionul care transporta.
2.    Numerele vechi de telefon – Nu uitati de agendele cu numere de telefoane de la vechiul dvs domiciliu. Puteti crede că vă veţi aminti numerele de telefon pe care le apelati frecvent, dar mai mult ca sigur le veti uita si va veti chinui sa faceti rost de numere ca sa va puteti contacta prietenii vechi.
3.    Returnati obiectele imprumutate – Nu uitaţi să returnati cărţile la bibliotecă, dvd-urile la centrele de inchirieri film şi orice altceva ce aveti imprumutat sau ce aveti la curatatorie aveti grija sa le ridicati inainte de a pleca.
4.    Care este noua dvs adresa? – Păstraţi noua adresa la îndemână în portofel sau în geantă. În graba pregătirii pentru mutare, s-ar putea sa uitati noua
5.    Curatenie – Amintiţi-vă să lasati produsele de curăţare pentru final, înainte de a închide uşa pentru totdeauna, sau să aranjati sa vina o firma de curatenie pentru a curata pentru tine spatiul pe care il lasati in urma. Pentru a reduce cantitatea de lucruri pe care le transportati, folositi produsele de curăţare pe care le aveti, apoi aruncaţi produsele goale, atunci când plecati.
6.    Sistemul de deschidere – Multi oameni in general uita sa lase cheia de la usa de la garaj sau de la locurile cu deschidere electrica din casa înainte de a pleca. Amintiţi-vă să lasati telecomenzile respective pentru noii proprietari sau rezidenţi.
7.    Transportul membrilor necuvantatori – In cele mai multe cazuri, companiile care asigura transportul, nu sunt de acord sa transporte animale sau plante. Planificati din timp şi luati măsurile necesare pentru transferul lor în condiţii de siguranţă si confort.
8.    Luat banca la dvs – Este bine să vă asigurati ca va puteti accesa contul bancar in noua locatie. Este bine sa faceti asta cu o lună înainte de a va muta, astfel încât sa aveţi acces imediat la fondurile dvs. Acest lucru vă permite să aveti acces la bani pentru anumite cheltuieli neprevazute care pot aparea.