website statistics

Home » Ce trebuie sa stiti cand va mutati

Ce trebuie sa stiti cand va mutati

 Drepturile si responsabilitatile dumneavoastra cand va mutati
Sunt multe lucruri de reţinut atunci când vă mutaţi, dar există anumite cerinţe legale care trebuie îndeplinite. Acest lucru este valabil atât din partea dvs, precum şi din partea firmei angajate in mutare. În scopul de a vă asigura că mutarea dumneavoastră merge fără probleme, ar trebui să fiti întotdeauna conştienţi de drepturile pe care le aveti, precum şi de lucrurile de care sunteti responsabil. În scopul de a face această sarcină simplă, am compilat o listă de cele mai importante lucruri de retinut.

Drepturile dumneavoastra
Aveţi întotdeauna anumite drepturi atunci când vă mutati. Cunoscand aceste drepturi vor preveni multe probleme atunci când lucrati cu diferite companii de mutari.
•    Aveti dreptul la o estimare pe care toate companiile de mutari trebuie sa o dea.
•    Aveti dreptul de a refuza sa semnati contracte incomplete sau alte documente. De aceea este foarte important sa cititi orice document inainte sa il semnati.
•    Aveti dreptul sa fiti acolo de fiecare data cand obiectele dumneavoastra sunt cantarite, si aveti dreptul sa cereti o recantarire daca doriti.
•    Aveti dreptul sa primiti mai multe estimari de la mai multe firme de mutari.
•    Aveti dreptul sa intrebati daca lucrati cu un agent sau de fapt cu un reprezentant al companiei de mutari.

Responsabilitatile dumneavoastra
•    Depinde de dumneavoastra sa aflati respunderea pe care relocatorii si-o asuma in cazul pierderii bunurilor dvs. Fiecare companie are politica ei diferita in astfel de cazuri.
•    Este responsabilitatea dvs sa intrebati ceea ce nu intelegeti. O firma responsabila si serioasa va raspunde cu placere la toate intrebarile dvs.
•    Este responsabilitatea dumneavostra sa oferiti un inventar detaliat cu tot ce mutati. Puteti face poze si sa notati tot, pentru a va asigura ca bunurile dvs ajung in aceeasi stare la destinatie.

Drepturile companiei de relocare
•    Companiile de relocare au intotdeauna dreptul sa verifice lucrurile pe care le muta. Daca aveti lucruri care preferati sa ramana private, va trebui sa le mutati singuri.
•    Companiile care va ajuta cu mutarea au dreptul sa creasca pretul estimat cu pana la 110%. Asigurati-va ca aveti acesti bani inainte sa incepeti mutarea.
•    Firmele de mutari au dreptul sa trimita simpli agenti la locatie.

Obtineti mai multe informatii
FG Moving Group va ofera multe informatii, atat in format digital cat si pe hartie. Fiecare companie de relocare poate sa dea o copie a acestor drepturi si responsabilitati inainte de semnarea contractului. O data ce ati aflat aceste lucruri, puteti fi sigur ca mutarea dumneavostra nu va avea surprize neplacute.