website statistics

Mutari mobilier cu FG Moving Group

 

FG Moving Group ofera solutii profesionale de mutari mobilier, punand accent pe grija pentru bunurile dumneavoastra, fiind constienti de valoarea acestora!

Oferim solutii complete de transport mobila si dispunem de personal calificat. Echipa noastra va ajuta si in cazul in care mobila trebuie demontata, oferind servicii de demontare si montare mobilier la noua locatie. Bagajele dumneavoastra vor fi pe maini bune, fiind ambalate pe categorii, etichetate si tinandu-se cont de gradul de fragilitate al obiectelor.

FG Moving Group va ajuta sa impachetati,sa incarcati si apoi la noua locatie sa descarcati mobilierul si obiectele/ bunurile dumneavoastra.
Aveti nevoie de transport mobila si de personal specializat care sa va ajute sa mutati mobilierul si bunurile dumneavoastra?
FG Moving Group va ofera solutii complete si va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Trebuie doar sa ne sunati, de restul ne ocupam noi.
Doriti sa scapati de mobilierul vechi si nu aveti cum sa il transportati sau nu il puteti demonta?
FG Moving Group este alaturi de dumneavoastra, oferindu-va si in acest caz solutii complete, fara ca dumneavoastra sa aveti griji.

Mutari mobilier in noua locuinta. Servicii mutari profesionale pentru persoane fizice

Pentru mutari de mobilier, FG Moving Group vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete in functie de necesitatile dumneavoastra:

-demontarea / montarea sau asamblarea mobilierului
-ambalarea / despachetarea profesionala a bunurilor si obiectelor dumneavoastra
-servicii de montaj, fixare mobilier pe perete, in functie de necesitati

Nu efectuam lucrari la instalatii de gaz, instalatii sanitare sau instalatii electrice. Asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii optime si cu deosebita grija mobila dumneavoastra. Noi suntem responsabili de mutarea dumneavoastra si tot ce va trebui sa faceti va fi sa ne comunicati ce sa mutam si unde. Cu FG Moving Group totul devine simplu!

Mutari mobilier