website statistics

Home » Calculaţi cheltuielile cu precizie

Calculaţi cheltuielile cu precizie

Calculaţi cheltuielile cu precizie
Mutarea este un angajament mare, şi există multe aspecte diferite la fiecare mutare. Nu contează dacă mutarea este locala sau la distanţă, veţi observa că este mult mai mare costul la o mutare decat ceea ce plătiti la compania de relocare. În scopul de a vă ajuta să calculati acest cost mai exact, am compilat o listă de bază a cheltuielilor pe care le poate suporta cineva în timpul mutarii. Prin luarea in calcul a tuturor aspectelor legate de o mutare, puteţi crea un buget rezonabil pentru mutare pe care il puteţi suporta.

Ambalarea costa
Ambalarea bunurilor dumneavoastră este ceea ce va lua mai mult timp. Cu toate acestea, există o serie de opţiuni pe care le aveti în acest domeniu. Dacă angajati o companie care împachetează pentru dvs, vă puteţi aştepta să plătiti pentru acest serviciu, precum şi pentru materialele de ambalare. Dacă doriţi să ambalati lucrurile pe cont propriu, tot veti plati materialele pe care le veti utiliza, dar atat.
De multe ori, aveţi posibilitatea să reduceti costurile de ambalare prin reutilizarea cutiilor pe care le puteţi obţine de la magazinele din cartier.

Transportul costa
Transportul lucrurilor dumneavoastră este ceea ce va costa cel mai mult. Dacă angajati o companie profesionista, vă puteţi aştepta să platiti un avans pentru toate serviciile pe care le va oferi. Dacă alegeţi să faceţi o mutare pe cont propriu, costurile dvs. vor fi un pic mai mici, deoarece tine doar de combustibilul consumat pentru a transporta lucrurile dintr-o locatie in alta.

Incarcarea costa
Este nevoie să luati în considerare dacă aveţi de gând să stocati lucrurile dvs. pentru orice perioada de timp atunci când planificati mutarea dumneavoastră. Puteţi alege fie o companie de self-service, care va stoca lucrurile pentru dvs. sau puteţi aranja cu firma dumneavoastră de mutari pentru a livra lucruri la un atelier de stocare la alegere. Oricum, trebuie să adăugaţi costurile de depozitare la calculele dumneavoastră generale.

Asigurarea costa
Cele mai multe companii de mutari oferă o formă de asigurare care acopera orice prejudiciu care apare la obiecte în timpul transportului. Companiile sunt limitate prin lege cu privire la cat de multa acoperire pot oferi, aşa că este vital să vă asiguraţi că aveţi suficient pentru a acoperi pierderea totală.
Dacă inchiriati un camion să mutaţi lucrurile, va trebui să verificaţi dacă poliţa de asigurare auto va acoperi pagubele la masina închiriata. Acest lucru este ceva în plus şi nu poate fi luat in calcul pentru a acoperi bunurile care sunt transportate în camion. Asiguraţi-vă că ati citit contractul cu firma de inchirieri pentru a vă asigura că aveţi o acoperire adecvată.

Costuri externe
Cu toate lucrurile dumneavoastră in siguranta, trebuie să va amintiti de asemenea că va costa si daca decideti sa vă mutati singuri. În timp ce costurile de conducere a masinii sau a zborului cu avionul la o locatie noua depinde de cat de mare este familia dvs, totusi mai trebuie să vă amintiţi să includeti aceste costuri în bugetul pentru mutare. Nu uitati să includeti si cheltuielile de hrană şi cazare. Dacă mergeti cu masina personala la casa cea noua, ar trebui să luati in calcul, de asemenea, costul de combustibil.

Costurile la noua locuinţă
Trecerea la casa noua poate costa destul de mult. In afara de tot ceea ce am menţionat mai sus, veti avea, de asemenea, nevoie sa includeti costurile de mutare într-o noua locatie. Aceste costuri pot include depozite de utilităţi, depozitele de închiriere, precum şi orice consumabile de care aveţi nevoie, dar de care nu aveti neaparata nevoie acum, asa cum ar fi becurile de exemplu. În timp ce o mare parte din aceste costuri pot fi mici, tot trebuie să le includeti în bugetul dvs., deoarece acestea vor aparea.

Fiti pregatit
Dacă vă tineti cont de toate acestea, puteti fi sigur ca veti fi pregătit pentru mutarea dumneavoastră. Prin stabilirea unui buget şi respectarea acestuia, veti putea sa scapati de o parte din stres, care ar veni de la sine cu o mutare. În timp ce această listă este destul de cuprinzătoare ar putea să nu includă fiecare cost in parte. Astfel, este important să va aşezati şi sa analizati toate costurile dvs. personale. Odată ce sunteti gata, nu ezitaţi sa solicitati o ofertă de preţ gratuită pentru mutari folosind formularul nostru sau pur si simplu sunati-ne!