website statistics

Home » Cinci sfaturi pentru acomodarea in noua zona

Cinci sfaturi pentru acomodarea in noua zona

mutari-fara-stress

Daca v-ati mutat la o distanta destul de mare fata de locuinta precedenta este foarte posibil sa doriti sa schimbati companiile ce ofera servicii de utilitati. Acest lucru poate include foarte multe hartii de completat, aplicatii, research pe internet si intalniri cu vecinii pentru a va oferi sfaturi. Nu sunteti siguri de unde sa incepeti? In urmatoarele randuri veti gasi cateva sfaturi utile in legatura cu locurile pe care trebuie sa le cunoasteti mai intai.

1. Servicii de urgenta –  Spitalele, departamentele de politie si de pompieri sunt unele dintre cele mai importante locuri pe care trebuie sa le aflati daca v-ati mutat intr-o zona pe care nu o cunoasteti. Acest lucru va va ajuta foarte mult pe viitor daca veti avea probleme ce implica necesitatea serviciilor de genul. Pe langa cele de urgenta, a cunoaste un drum direct catre sectia de politie cea mai apropiata sau catre un doctor ori dentist este foarte important.

2. Magazine alimentare – Daca nu aveti in plan sa mancati intotdeauna in oras, interesati-va de cateva magazine alimentare din zona pentru a sti de unde sa faceti cumparaturile in siguranta si la preturi accesibile. Acest lucru il puteti afla de la vecini, de pe internet si chiar si din ziare.

3. Gradinite si scoli – Cautati pe internet pentru a va interesa de gradinite si scoli din apropiere pentru a asigura educatia necesara copilului dvs (daca exista). Totodata, asa veti sti si daca este sigura zona in care fiul/fiica dvs invata.

4. Sali de fitness sau relaxare – Fiecare dintre noi are nevoie sa se relaxeze din cand in cand, fie ca este vorba de sport sau sali de relaxare unde puteti citi o carte sau sa meditati asupra anumitor lucruri. Pentru copii, foarte multe orase au in componenta tabere speciale pentru acestia si programe care ii vor ajuta sa se relaxeze si sa se educe in acelasi timp.

5. Restaurante si/sau bistrouri – Dupa o zi lunga de despachetare si organizare, probabil veti dori sa luati o pauza si sa iesiti in oras sa luati cina. A sti locuri bune unde puteti sa va relaxati si sa mancati este un lucru important deoarece veti scapa de stresul cumulat pe toata perioada mutarii.

In cazul in care doriti mai multe sfaturi din partea noastra sau aveti nevoie sa beneficiati de serviciile noastre de mutari, va invitam sa ne contactati prin intermediul formularului de pe website sau apeland la numarul de telefon disponibil.