website statistics

Mutari nationale si Bucuresti

Va mutati în alta zona sau în alta localitate?

FG Moving Group vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale de mutari, transport mobilier si alte bunuri, atat in Bucuresti cat si in tara.

Mutarea mobilierului si bunurilor dumneavoastra are mai multe etape:

Estimarea
Primul pas este sa estimam volumul bunurilor dumneavoastra. Estimarea este gratuita si un specialist FG Moving Group va veni la resedinta sau biroul dumneavoastra pentru a face estimarea.

Ambalarea
Înaintea mutarii bunurilor din biroul dumneavoastra trebuie avuta in vedere ambalarea diverselor obiecte pe categorii, in functie de asemenea de fragilitate. Documentele se pun in cutii speciale. Pentru a va reduce costurile mutarii puteti ambala dumneavoastra bunurile, iar in cazul in care nu aveti cutii sau alte materiale, puteti achizitiona de la noi. Oferim solutii complete de ambalare, pana la solutii pentru ambalarea celor mai fragile si costisitoare bunuri. Echipa noastra de specialisti in mutari birouri va poate de asemenea ajuta sa demontati si apoi sa montati birourile si alte piese de mobilier. Toate obiectele si piesele de mobilier se eticheteaza si se ambaleaza pe categorii, pentru ca nimic sa nu se rataceasca si sa va fie usor sa le despachetati la noul sediu.

Încarcarea
La data mutarii echipa noastra va aseza bunurile in mijlocul de transport, de aceea ambalarea pe categorii este esentiala – pentru a preveni daune ale obiectelor fie ele fragile sau nu. Ne asumam responsabilitatea ca toate lucrurile din biroul dumneavoastra sa fie asezate cu grija, pentru a preveni stricarea lor.
In momentul mutarii, bunurile dumneavoastra, mobilierul si lucrurile vor fi depozitate in camion si transportate cu grija la noua locatie.

Descarcarea
Datorita ambalarii pe categorii, in momentul descarcarii bunurile sunt duse direct in locul / camera in care trebuie despachetate. In cazul in care mobilierul a fost demontat, asiguram si montajul. Bunurile din cutii pot fi despachetate de catre dumneavoastra sau de catre noi, ulterior noi vom ridica cutiile la o data stabilita de comun acord.

Mutari nationale