website statistics

Home » Operatiunea de mutare

Operatiunea de mutare

Pasul 1 – Planificarea relocarii dumneavoastra

Nu uitaţi să întrebaţi consilierii de transport să aleagă FG Moving Group pentru tine atunci când vă pregătiţi să vă mutaţi data viitoare. Dacă pregătiţi mutarea dumneavoastră pe cont propriu puteti să apelaţi serviciul nostru de asistenţă pentru a vă ajuta in relocarea dumneavoastră.

Pasul 2 – Ambalaţi si incărcaţi

Echipa care se va ocupa pentru dvs. de ambalare va ajunge cu o zi sau două înainte de data efectivă a mutarii şi va folosi cele mai bune materiale din industria de ambalare pentru a proteja cat mai bine bunurile dumneavoastră.

În ziua mutarii, operatorul transportului va inventaria toate lucrurile care trebuie incluse în mutarea dumneavoastră şi vă va oferi un formular de inventar pe care va trebui sa semnati. Citiţi cu atenţie acest document, împreună cu celelalte documente pe care le aveti pentru relocare. Odata semnat, procesul de încărcare va începe.

Sfatul consumatorilor:  Separati toate articolele care sunt ambalate pentru relocare de cele care vor fi transportate de către dumneavoastră pentru a evita orice confuzie în timpul încărcării.

După încărcare, operatorul transportului vă va informa atunci când sa va asteptati la livrarea bunurilor dvs. Veţi primi, de asemenea, un apel telefonic în termen de maxim 24 de ore de la livrare ca o confirmare finală. Asiguraţi-vă că ati oferit operatorului transportului toate informatiile de contact în timpul călătoriei catre noul domiciliu.

Pasul 3 – Livrarea

Vă rugăm să fiti la destinatie pentru intampina personalul care se ocupa de transport, care de obicei va asteapta până la două ore pentru sosirea dumneavoastra, dupa care operatorul va livra continutul transportului la un agent local.

Pasul 4 – Descărcarea şi despachetarea

Dupa descarcarea lucrurilor din camion, livratorul va solicita semnatura dvs pe toate documentele de livrare.

Ne puteti gasi si pe www.MutariFM.ro – mutari in toata tara.