website statistics

Mutari Birou – Mutari de Birouri cu FG Moving Group

FG Moving Group ofera solutii complete de mutari birouri. Exista mai multe optiuni din care puteti alege, in functie de necesitatea dumneavoastra.

-Transfer de arhiva
-Ambalare
-Demontarea mobilierului
-Manevrare IT
-Schema de etichete

Specialistii nostri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a face o evaluare a volumului bunurilor pe care doriti sa le mutati, oferta de pret stabilindu-se in functie de acest volum, precum si in functie de distanta la care doriti sa mutati bunurile dumneavoastra.

Mutari de birou

Ambalarea
Înaintea mutarii bunurilor din biroul dumneavoastra trebuie avuta in vedere ambalarea diverselor obiecte pe categorii, in functie de asemenea de fragilitate. Documentele se pun in cutii speciale. Pentru a va reduce costurile mutarii puteti ambala dumneavoastra bunurile, iar in cazul in care nu aveti cutii sau alte materiale, puteti achizitiona de la noi. Oferim solutii complete de ambalare, pana la solutii pentru ambalarea celor mai fragile si costisitoare bunuri. Echipa noastra de specialisti in mutari birouri va poate de asemenea ajuta sa demontati si apoi sa montati birourile si alte piese de mobilier. Toate obiectele si piesele de mobilier se eticheteaza si se ambaleaza pe categorii, pentru ca nimic sa nu se rataceasca si sa va fie usor sa le despachetati la noul sediu.

Încarcarea
La data mutarii echipa noastra va aseza bunurile in mijlocul de transport, de aceea ambalarea pe categorii este esentiala – pentru a preveni daune ale obiectelor fie ele fragile sau nu. Ne asumam responsabilitatea ca toate lucrurile din biroul dumneavoastra sa fie asezate cu grija, pentru a preveni stricarea lor.

Transportul
In momentul mutarii, bunurile dumneavoastra, mobilierul si lucrurile vor fi depozitate in camion si transportate cu grija la noua locatie.

Descarcarea
Datorita ambalarii pe categorii, in momentul descarcarii bunurile sunt duse direct in locul / camera in care trebuie despachetate. In cazul in care mobilierul a fost demontat, asiguram si montajul. Bunurile din cutii pot fi despachetate de catre dumneavoastra sau de catre noi, ulterior noi vom ridica cutiile la o data stabilita de comun acord.

Mutari de birou