website statistics

Home » Evitati mutarea stresanta

Evitati mutarea stresanta

Mutarea bunurilor dumneavoastră de uz casnic la un nou loc şi relocarea reşedinţei dumneavoastră poate fi un proces greoi şi obositor, dacă nu sunt corect planificate. De aceea aveti nevoie de servicii in mutari ale bunurilor de uz casnic. Este recomandabil să solicitati o estimare a mutarii cu aproximativ şase săptămâni inainte.

Planificati lucrurile în prealabil, pentru a evita panica din ultimul minut. Scoate lucrurile din depozite si mansarde şi scapati de lucrurile de care nu veti avea nevoie în casa nouă. Atunci când apelati la ajutorul unei companii de relocare este o idee bună să consultati angajatorul dvs. despre care parte din cheltuieli le va acoperi.

Unul ar trebui să obţina o listă detaliată a tuturor bunurilor şi costurile de transport şi să le revizuiască impreuna cu serviciul de mutari ale bunurilor de uz casnic şi programul zilei de mutare cu câteva zile în avans. Ambalarea poate fi un proces care ia mult timp şi necesită o mulţime de idei si planuri. Când ambalati, mobilierul ar trebui să fie primul la rând. Scapati de lucrurile care sunt uzate sau care au nevoie de înlocuire. Un plan al spatiului disponibil din casa noua ar ajuta să evaluaţi lucrurile mai bine. Draperiile, perdelele şi covoarele ar trebui să fie curăţate şi impachetate bine din timp. Nu încercaţi să mutaţi elemente perisabile, produse alimentare şi băuturi. Ele ocupa spatiu inutil si probabil nici nu vor ajunge intregi la destinatie. Aruncaţi hainele de care nu aveţi nevoie. Donarea catre magazinele de caritate sau persoanelor sarace este întotdeauna o idee bună. Ar fi bine să informati toţi furnizorii de servicii, cum ar fi gaze şi energie electrică cu privire la schimbarea iminentă a adresei dumneavoastra. Bunurile electrice şi aparatele trebuie învelite în ambalajul original, dacă este posibil. Impachetati vesela în straturi de hârtie, pentru a evita spargerea sau zgarierea lor.

Obiectele din sticlă sau cristal ar trebui să fie umplute cu material textil şi apoi acoperite la exterior cu straturi de hârtie simplă sau ondulata. Intotdeauna amplasati aceste obiecte într-o poziţie verticală, nu pe laterala. Nu va asumati riscuri inutile de a ambala obiecte de aerosoli şi substanţe inflamabile. Schimbarea de presiune şi temperaturi poate provoca izbucnirea lor sau chiar sa ia foc. Sculele electrice, automobilele ar trebui să fie golite de combustibil. Deconectaţi bateriile de vehicule in timp ce se afla in mutare. Ar trebui să va faceti planul cheltuielilor, înainte de ziua in care incepeti mutarile. Prioritatile ar fi achitarea facturilor, închiderea conturilor bancare daca este cazul, precum şi colectarea documentelor pentru deschiderea altora noi la noua locatie.

Aveţi două opţiuni de bază dintre care sa alegeti: Toate riscurile acoperite, care asigura bunurile de orice fel de daune şi asigurarea împotriva pierderilor totale, care poate fi solicitată numai în caz de pierdere totală a expedierii. Cele mai multe companii nu oferă toata acoperirea de riscuri în cazul în care ambalajul bunurilor este efectuat de către proprietar. Apeland la ajutorul de la serviciile de mutari de bunuri de uz casnic vă poate ajuta să salvaţi mult timp, energie şi pentru a reduce stresul şi cheltuiala. Buna planificare şi previzibilitatea poate face procesul mutarii de calitate şi mutatul devine o experienţă fara tensiune pentru tine si familia ta.