website statistics

Mutari internationale

Va mutati în alta zona sau în alta localitate?

FG Moving Group vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesionale de mutari, transport mobilier si alte bunuri, atat in Bucuresti cat si in tara.

Pentru mutarile internationale, FG Moving Group ofera solutii complete si servicii in functie de cerintele specifice dumneavoastra:

Va ajutam cu :

-demontarea / montarea sau asamblarea mobilierului
-ambalarea / despachetarea profesionala a bunurilor si obiectelor dumneavoastra
-servicii de montaj, fixare mobilier pe perete, in functie de necesitati

Pentru mutarile internationale, FG Moving Group furnizeaza un pachet complet de servicii in concordanta cu cerintele specifice ale clientilor:

-dezasamblarea / asamblarea mobilierului
-impachetarea / despachetarea profesionala a tuturor articolelor
-serviciile de organizare a spatiului (servicii “handyman”, fixarea tablourilor, a rafturilor pe perete, etc)
-efectuarea formalitatilor vamale (atunci cand bunurile sunt trimise in afara Comunitatii Europene)

Mutarile internationale au caracteristici generale comune cu ale mutarilor nationalea, dar au particularitatile lor specifice, insa datorita experientei noastre, acestea nu mai reprezinta o problema. Va putem ajuta sa aveti o mutare fara stres, dumneavoastra veti fi relaxat si tot ce va trebui sa faceti este sa ne comunicati ce anume doriti sa mutati si unde. De restul ne ocupam noi.

Pentru a planifica o mutare internationala va recomandam sa luati decizia si sa ne anuntati din timp (aproximativ cu o luna inainte), pentru ca noi sa putem face o evaluare la domiciliul dumneavoastra, evaluare care va duce la o scadere considerabila a costurilor mutarii, de asemenea trebuie sa luati in considerare faptul ca trebuie sa aveti timp sa va rezolvati toate problemele pe care le impune schimbarea adresei si multe altele.

Mutari internationale