website statistics

Home » 4 Sfaturi in privinta decorarii noii locuinte fara a avea cheltuieli ridicate

4 Sfaturi in privinta decorarii noii locuinte fara a avea cheltuieli ridicate

Dupa actiunea de mutare in noua locuinta, va dati seama ca ati suportat niste costuri considerabile, asadar, ultimul lucru pe care doriti sa il faceti este acela de a cheltui si mai mult pentru a redecoda locuinta. In urmatorele randuri veti putea gasi patru sfaturi cu privire la decorarea unui apartament/case, fara implicarea unor costuri mari.

1.) Refolositi si regasiti rostul mobilierului: Daca mobila dvs. veche arata uzata, reconditionati-o si regasitii un alt rost. Un strat nou de vopsea poate transforma o piese veche de mobilier intr-una noua si utilizabila. La fel putem discuta si despre scaunele pe care nu le-ati folosit deoarece fizic sunt in regula, dar aspectul lasa de dorit.

2.) Creati spatii multi-functionale: Un mod bun de a salva spatiu atunci cand decorati este sa il gasiti mai multe rosturi unei camere. In loc sa mobilati un birou, mai bine creati un spatiu pentru calculatorul dvs. in living, unde materialele office pot fi foarte usor aranjate si accesate.

3.) Salvati electronicele/electrocasnicele: Cumpararea unor noi obiecte de acest tip atunci cand va mutati in noua locuinta va poate costa foarte mult, insa, trebuie sa fiti rabdatori si sa le refolositi pana cand va reveniti sau pana cand gasiti oferte foarte bune si accesibile. Black Friday este perioada cea mai buna din an in care puteti sa va procurati noi electronice/electrocasnice.

4.) Evitati trendurile: Incercati sa stati departe de trendurile ce se schimba periodic deoarece odata ce ati decorat intr-un stil nou aparut sau care este popular, atunci cand se schimba sunteti nevoiti sa reschimbati, ceea ce va va costa destul de mult.